top of page

Μέσα από τις συνεδρίες σας βοηθώ να ξεπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες. Ειδικεύομαι στο νομό της έλξης και μέσα από τεχνικές και εργαλεία σας βοηθώ να αναγνωρίσετε τις αξίες, τις ικανότητες και τα δυνατά σας σημεία έτσι ώστε να επιτύχετε οποιοδήποτε στόχο σας, προσωπικό η επαγγελματικο και να προσελκύσετε οτιδήποτε θέλετε στη ζωή σας.

PXL_20220823_085537506~2.jpg

Προσωπικές συνεδρίες

Ο νόμος της έλξης και η εφαρμογή του στη ζωή μας

Μέσα από τις συνεδρίες μας σας βοηθω να πετύχετε τα όνειρα και τους στόχους σας εφαρμόζοντας το νόμο της έλξης. Η δική μου μεθοδος 7 βημάτων έχει αποδειχθεί να δουλεύει και να έχει άμεσα αποτελέσματα σε όσους την έχουν χρησιμοποιήσει. Ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από περιοριστικές πεποιθήσεις και μπλοκάρισματα, να ζήσετε τη ζωή που ονειρεύεστε και να απολαύσετε την αφθονία σε όλους τους τομείς.

Trio of Candles

Υπνοθεραπεία

Επανεκπαίδευση του νου 

Η Υπνοθεραπεία είναι αναγνωρισμένη μέθοδος θεραπείας στην Αμερική από το 1958. Τα αποτελέσματα που έχει είναι άμεσα και ριζικά. Μέσα από μια συνεδρία υπνοθεραπείας μπορούμε να επαναπρογραμματισουμε το υποσυνείδητό μας, πετυχαίνουμε δηλαδή την επανεκπαίδευση του νου. Απαλλασομαστε από παλιές πεποιθήσεις και τις αντικαθιστούμε με νέες. Η Υπνοθεραπεία μας βοηθάει σημαντικά στη απώλεια βάρους, στη διακοπή του καπνίσματος, στην ανάταση της αυτοπεποίθησης μας. Επίσης, με την υπνοθεραπεία μπορούμε να πετύχουμε την αλλαγή στον τρόπο σκέψης ώστε να μας είναι εύκολο να προσελκύσουμε χρήματα, αγάπη, τον/την ιδανικό/η σύντροφο και οτιδήποτε άλλο θέλουμε στη ζωή μας. 

Purple Smoke

EFT Tapping

Καλωσορίστε μια καλύτερη ζωή

To EFT Tapping (emotional freedom technique) είναι μια μέθοδος συναισθηματικής απελευθέρωσης. Πατώντας απλά σε κάποια σημεία του προσώπου μας με τα δάχτυλα μας απαλλασσομαστε από το άγχος, τις αρνητικές σκέψεις, τις φοβίες ακόμα και από τον σωματικό πόνο. 

Untitled

Η Σχολή ΘαυμάτωνΜια πλατφόρμα μόνο για όσους είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν τη ζωή τους.

Η Σχολή  Θαυμάτων είναι μια πλατφόρμα μόνο για μέλη που λειτουργεί με μηνιαία συνδρομή.
Μέσα στη Σχολή Θαυμάτων δουλεύουμε με τον εαυτό μας και ο στόχος είναι να κάνουμε τη ζωή μας μέρα με τη μέρα καλύτερη ώσπου να ζήσουμε τη ζωή που ονειρεύομαστε.
Με γνώμονα το Νόμο της Έλξης και την εφαρμογή του στη ζωή μας μαθαίνουμε πως να προσελκύουμε τους στόχους και τα όνειρά μας.

Μερικά από όσα κάνουμε στη Σχολή είναι:
⭐ Live συνεδρίες "Ερωτήσεις - Απαντήσεις" μία φορά την εβδομάδα με δικές σας ερωτήσεις ή θέματα που σας απασχολούν
⭐ Ένα Masterclass τον μήνα για θέμα που μας βοηθάει να ξεπεράσουμε τα μπλοκαρίσματα μας ώστε να φτάσουμε στους στόχους μας
⭐ Στοχοθέτηση κάθε 1η του μήνα ώστε να θέτουμε στόχους σφαιρικά, στους 8 βασικούς τομείς της ζωής μας, και να παραμένουμε κινητοποιημένοι για να τους πετύχουμε
⭐ Σεμινάρια από ειδικούς καλεσμένους πάνω σε θέματα πολύ ενδιαφέροντα (π.χ. Τα χρώματα στη ζωή μας, η μέθοδος Ho'oponopono και πολλά άλλα)
⭐ Μέσα στην πλατφόρμα υπάρχουν Υπνώσεις, Οραματισμοί και Ασκήσεις ώστε δουλέψετε σε βάθος και να αλλάξετε οριστικά τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις.

Όλα αυτά με μόνο 33 € τον μήνα για 12μήνη συνδρομή και 44€ τον μήνα για 6μήνη συνδρομή!

White Plants

Θεραπευτική Αναδρομή (PLRT)

Μέθοδος βαθιάς θεραπείας

Πολλές φορές στη ζωή μας αντιμετωπίζουμε προβλήματα που δεν μπορούμε να βρούμε τη ρίζα τους ώστε να τα λύσουμε οριστικά. Αυτό ίσως συμβαίνει γιατί η ρίζα δεν βρίσκεται στη παρούσα ζωή μας, αλλά σε κάποια προηγούμενη. Συναισθήματα, σκέψεις και περιοριστικές πεποιθήσεις πολλές φορές υπάρχουν στο υποσυνείδητο μας λόγω καταστάσεων που έχουμε ζήσει σε προηγούμενες ζωές. Με την θεραπευτική αναδρομή (Past Life Regression Therapy), βρίσκουμε τις αιτίες και τις διορθώνουμε. Μια υπέροχη διαδικασία βαθιάς θεραπείας με συγκλονιστικά αποτελέσματα.

Untitled

Λίγα λόγια από μενα

Επαγγελματιας Life Coach με πάθος! 

Είμαι πιστοποιημένη Life Coach, ειδικεύομαι στο νομό της έλξης και την εφαρμογή του. Είμαι πιστοποιημένη EFT / TFT Master Practitioner και Υπνοθεραπευτρια. Βοηθώ τους ανθρώπους να αναγνωρίσουν και να πετύχουν τους στόχους τους και να προσελκύσουν την ζωή που ονειρεύονται καθώς και να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας που προκαλούν άγχος και αρνητικές σκέψεις. Χωρίς ίχνος κριτικής, αλλά με αγάπη και εσύ αίσθηση, προσεγγίζω την κάθε περίπτωση διαφορετικά, ανάλογα με τις ανάγκες του καθένα. Είμαι περιφανη για την πρόοδο και την επιτυχία που έχουν οι πελάτες μου στη ζωή τους μετά από μερικές συνεδρίες! 

Untitled

Λίγα λόγια για μένα

Η Στέλλα Τροκανα είναι πιστοποιημένη Life Coach, με ειδίκευση στο νομό της έλξης, EFT/TFT Master Practitioner και Υπνοθεραπευτρια που αναλαμβάνει πελάτες από Ηνωμένο Βασίλειο και Ελλάδα. Έχει βοηθησει πόλους ανθρώπους να πετύχουν τους στόχους τους και να ζήσουν την ζωή που ονειρεύονται. Προσεγγίζει τον κάθε άνθρωπο διαφορετικά ανάλογα με την περίπτωση, με αληθινό ενδιαφέρον και χωρίς ίχνος κριτικής εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας της. Η Στέλλα έχει πτυχίο Business Economics από το Anglia Ruskin University του  Cambridge, πτυχίο Life Coaching (level 3) απο το Association of Learning, accredited by TQUK, πτυχίο Life Coaching (level 7),  από το Brentwood Open Learning College, πτυχίο EFT/ TFT Master practitioner και πιστοποίηση Υπνοθεραπείας από την Karenwells Training Academy και είναι μέλος του Association for Coaching.Έχει 15 χρόνια εμπειρίας σε πολύ απαιτητικά περιβάλλοντα σε πολυεθνικές εταιρίες, σε θέσης ευθύνης ως quality analyst και product quality manager.

bottom of page